Medved provalio u kuću i zasvirao klavir

Pratite nas
Crni medved je u potrazi za hranom ušao kroz kuhinjski prozor u kuću, a u jednom trenutku se iz sve snage naslonio na dirke klavira.

Policija u gradu Vejlu u Koloradu utvrdila je da je porodičnu kuću u tom gradu posetio medved, koji se, osim što je pojeo dostupnu hranu, naslonio na dirke klavira i proizveo uznemirujući zvuk.

Policajci su rekli da ih je kontaktirala gospođa koja živi u tom gradu i prijavila da je neko provalio u kuću dok je bila odsutna. Nakon što su pregledali snimak bezbednosne kamere utvrdili su da je, verovatno u potrazi za hranom, crni medved ušao kroz prozor kuhinje. Medved lopov je navodno uspeo da otvori frižider i posluži se hranom.

Na snimku se vidi kako medved luta kućom, a vidi se i kako je stao pored klavira da se malo odmori. Ne znajući da će da proizvede zvuk medved se naslonio na dirke i pažljivo gledao kroz prozor.

„Akordi koji se čuju na snimku su nepodnošljivi. Policajci su pretražili područje, ali nisu uspeli da pronađu medveda“, piše na veb sajtu grada Vejl.

 

RTRS

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala