Toalet-papir „Tramp“ — mekoća bez granica

© AP Photo / Antonio Battaglia Meksički toalet papir Donald Tramp.
Meksički toalet papir Donald Tramp. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nezadovoljni meksički preduzetnik razočaran imigracionom politikom Donalda Trampa odlučio je da se osveti američkom predsedniku lansiranjem novog brenda toalet-papira.

Osmeh na pakovanju rolni toalet-papira, uz frizuru koja je postala zaštitni znak Donalda Trampa i podignut palac nagore, postali su zvanični logo nove robne marke toalet-papira. Meksički preduzetnik Antonio Batalja nazvao je svoj novi patentirani proizvod imenom aktuelnog američkog predsednika.

© Foto : Gentileza Antonio BattagliaMeksički toalet-papir Donald Tramp.
Meksički toalet-papir Donald Tramp. - Sputnik Srbija
Meksički toalet-papir Donald Tramp.

Moto proizvoda je „mekoća bez granica“ a na omotu rolni toalet-papira piše „ovo je jedini zid koji smo spremni da platimo“ što su reference na Trampova obećanja u kampanji. Tramp je insistirao na izgradnji zida na meksičko-američkoj granici koji bi sprečio protok migranata, i govorio je da će naterati meksičku vladu da ga plati.

Batalja je objasnio za „Sputnjiku mundo“ da je na ovu ideju došao ne bi li „društveno i miroljubivo“ odgovorio na Trampove uvrede na račun Meksikanaca tokom predizborne kampanje.

© Foto : Gentileza Antonio BattagliaMeksički toalet-papir Donald Tramp.
Meksički toalet-papir Donald Tramp. - Sputnik Srbija
Meksički toalet-papir Donald Tramp.

„Želeo sam da uradim nešto što će dobiti pozitivnu povratnu informaciju i pomoći migrantima — ljudima koje je Tramp uvredio svojim komentarima“, rekao je on.

Batalja je objasnio da njegov projekat nije samo komercijalni i da će deo prihoda ići za pomoć meksičkoj zajednici u SAD.

Ispočetka, Batalja je želeo da patentira odeću ili obuću sa Trampovim imenom, ali nakon što je otkrio da takve robne marke već postoje u Sjedinjenim Državama, preorijentisao se na toalet-papir.

„Uzimajući u obzir veliki broj opcija, odabrao sam toalet-papir jer je to smešna roba koja može biti interesantna ljudima uz širenje ideje. Uz to, ne rugam se Trampu, jer to nije vrsta toalet-papira sa njegovim likom na listićima (kakva već postoji u SAD)“, rekao je preduzetnik.

Novi toalet-papir trebalo bi da se pojavi u meksičkim prodavnicama za nekoliko meseci.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala