Koga Putin zna bolje — američkog specijalca ili lepu voditeljku?

© Sputnik / Aleksej Družinin / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je u intervjuu za En-Bi-Si saopštio da se video sa bivšim šefom SAD za nacionalnu bezbednost general-potpukovnikom u ostavci Majklom Flinom, ali da ga nije poznavao.
Predsednik Rusije Vladimir Putin odgovara na pitanja na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu - Sputnik Srbija
Putin troluje američke demokrate za peticu

Putina su pitali da objasni otkud to da je pretprošle godine Flin sedeo za istim stolom sa predsednikom Rusije na prijemu u čast televizije „Raša tudej“. Prema rečima ruskog lidera, kada je došao na taj događaj, za stolom je sedeo neki gospodin.

„Održao sam govor, zatim smo popričali, zatim sam se podigao i otišao“, nastavlja Putin, dodavši da su ga kasnije obavestili da je to bio Amerikanac koji je ranije radio za specijalne službe.

Predsednik Rusije je konstatovao da uopšte nije uspeo da razgovara sa tim čovekom. Putin je radi poređenja rekao da za razliku od Flina „bolje poznaje“ novinarku En-Bi-Sija Megan Keli koja je uzela od njega intervju i razgovarala sa njim dva dana na Peterburškom forumu.

U februaru je Flin dao ostavku u Beloj kući zbog skandala koji se ticao njegovog razgovora sa ruskim ambasadorom Sergejem Kisljakom. Mediji su pisali da su Flin i Kisljak navodno razgovarali o mogućem ukidanju antiruskih sankcija. Trampova administracija demantovala je tu izjavu, a Kremlj je istakao da je razgovor netačno prenet.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala