Tramp o Kušneru: Džared odlično radi, imam poverenje u njega

© REUTERS / Kevin LamarquePredsednik SAD Donald Tramp i njegov savetnik i zet Džared Kušner dolaze na sastanak sa predstavnicima industrije u Vašingtonu
Predsednik SAD Donald Tramp i njegov savetnik i zet Džared Kušner dolaze na sastanak sa predstavnicima industrije u Vašingtonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da u potpunosti veruje svom višem savetniku i zetu Džaredu Kušneru, koji je pod istragom Federalnog istražnog biroa (FBI) kao deo istrage o Rusiji.
Donald Tramp sa zetom Džaredom Kušnerom - Sputnik Srbija
Kongres SAD: Kušner sam da objasni „tajne kanale“ sa Moskvom

U četvrtak je „Vašington post“ objavio, pozivajući se na „ljude upoznate sa istragom“, da je Kušner navodno pod istragom FBI zbog kontakata sa ruskim zvaničnicima. U petak je list izvestio da je Trampov savetnik navodno sa ambasadorom Rusije u SAD Sergejem Kisljakom razmatrao mogućnost uspostavljanja kanala veze između američke administracije i Kremlja.

„Džared radi sjajan posao za zemlju… Imam potpuno poverenje u njega. Njega bukvalno svi poštuju i on radi na programima koji će uštedeti našoj zemlji milijarde dolara. Osim toga, i možda još važnije, on je veoma dobra osoba“, izjavio je Tramp, prenosi „Njujork tajms“.

Američki mediji i zvaničnici u više navrata su optuživali ljude iz Trampovog tima za kontakte sa Rusijom, navodeći da je Moskva iskoristila te kontakte za sopstvene potrebe i da se čak mešala u predsedničke izbore u SAD 2016. godine. Moskva je više puta odbacivala optužbe SAD, rekavši da nema nameru da se meša u unutrašnje stvari drugih država.

 

Twitter

Pratite nas na Tviteru i prvi saznajte ono što drugi prećutkuju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala