Šta je eksplodiralo noćas na Novom Beogradu? (video)

© tviter/skrinšotEksplozija, Novi Beograd
Eksplozija, Novi Beograd - Sputnik Srbija
Pratite nas
Snažna detonacija koja je odjeknula Novim Beogradom u subotu oko 22:40 uznemirila je građane. MUP je saopštio da u eksploziji nije bilo povređenih.
Interventna policija u Beogradu - Sputnik Srbija
Snažna eksplozija na Novom Beogradu, čula se u celom gradu

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da u eksploziji nije bilo povređenih, da je uviđaj u toku, kao i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrđeni.

Policija je obavestila vatrogasne ekipe, koje su smesta došle na mesto događaja, a kontradiverzione ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova istraživale su do duboko u noć šta je eksploziju izazvalo, pišu „Večernje novosti“.

Zasad je poznato da se eksplozija dogodila u objektu na adresi Bulevar Mihajla Pupina 8. Prema informacijama sa lica mesta, eksplozija se dogodila iza „Ju biznis centra“, u blizini parkinga, tehničkog pregleda i servisa i tepih-centra. 

​Kako N1 nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je na jedan auto-centar bačena eksplozivna naprava. 

I „Novosti“ pišu da se sumnja se da je eksploziv podmetnut. Taj list navodi i da se, prema prvim, nezvaničnim informacijama, eksplozija desila u skladištu automobilskog ulja Auto-centra „Oportunitet“.

Zvanične potvrde ovih informacija zasad nema.

Kako su stanari obližnjih zgrada rekli za B92, od siline detonacije su se zatresli prozori, a udar se osetio sve do Brankovog mosta. 

Građani su na društvenim mrežama naveli da se eksplozija čula i u drugim delovima grada, a mnogi navode da ih je detonacija podsetila na NATO bombardovanje 1999. godine.  

Izvor: B 92 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala