Potop u Novom Sadu! Voda „gutala“ i automobile

Pratite nas
Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevreme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom.

Prema izveštajima reportera tog portala, kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu su poplavljene i otežan je saobraćaj u svim delovima grada, kao i u prigradskim naseljima.

Led koji je padao je zavisno od dela grada bio veličine klikera, ali je negde bio intenzivniji, pa su ulice bukvalno pobelele. 

Za sada nema informacija o obustavljanju saobraćaja, ali vozila GSP-a kasne na svim linijama, a građani svedoče da kola u pojedinim ulicama na Detelinari, Satelitu, Centru, Novom naselju, Podbari, Klisi prolaze ulicama koje imaju i do pola metra vode. 

​Na snimcima i fotografijama se vidi da su pod vodom i neke od najvećih ulica u gradu, kao što su Bulevar Evrope i Bulevar oslobođenja. 

© Tanjug / Jaroslav PapPoplave u Novom Sadu 23. maja 2017. godine
Poplave u Novom Sadu 23. maja 2017. godine - Sputnik Srbija
Poplave u Novom Sadu 23. maja 2017. godine

Od dežurnih službi portal 021 za sada nije dobio informaciju da je bilo posebnih intervencija, ali se očekuje da kada prestane kiša bude poziva za ispumpavanje vode iz podruma i prizemlja kuća.

 

Izvor: B 92

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala