Nudila se besplatno: Kako je Ukrajina odbila Lejdi Gagu

© AP Photo / Chris KeanePevačica Ledi Gaga
Pevačica Ledi Gaga - Sputnik Srbija
Pratite nas
Iako je svetski poznata pevačica Ledi Gaga želela da besplatno bude hedlajner na nedavno održanoj „Evroviziji“ u Kijevu, vlasti Ukrajine odlučili su se da najveća zvezda ipak bude tamošnja pevačica Ruslana, potvrdio je izvršni producent „Evrosonga“ Oleg Bondarčuk.

„Ne, ne sanjate, izabrali su da hedlajner bude Ruslana, a odbili su Ledi Gagu“, napisao je on na svojoj stranici na Fejsbuku.

Evrovizija u Kijevu - Sputnik Srbija
Nacistički pozdrav na Evroviziji: „Slava Ukrajini“ (video)

On je takođe rekao da je poznata glumica Mila Jovović izrazila želju da za prilično skroman honorar bude voditeljka takmičenja, ali, kako tvrdi Bondarčuk, ta ponuda je bila odbijena verovatno iz sličnog razloga kao i sa Ledi Gagom.

„Sramota. Mafija. Klanovi. Ovaj šou je namenjen Evropi, a Ledi Gaga je svetski poznata zvezda. To je status. To je civilizacija. To je Ukrajina kao deo svetske kulture, a mi smo predstavili boršč sa pavlakom“, rekao je on.

Ovogodišnje takmičenje za pesmu „Evrovizije“ obeležili su brojni skandali, a pored nacističkog pozdrava „Slava Ukrajini“, koji je izgovorila voditeljka tokom objavljivanja rezultata glasanja litvanskog žirija, jedan bloger je skinuo pantalone i pokazao golu zadnjicu prilikom nastupa prošlogodišnje pobednice Džamale.

Takmičenje za pesmu „Evrovizije“ održano je u Kijevu, a pobednik ovogodišnjeg takmičenja je predstavnika Portugalije Salvador Sobral.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala