Putin: Nisam još odabrao melodiju za Trampa

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoPredsednik Rusije Vladimir Putin govori na konferenciji za medije nakon foruma Jedan pojas - jedan put u Pekingu
Predsednik Rusije Vladimir Putin govori na konferenciji za medije nakon foruma Jedan pojas - jedan put u Pekingu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je na pitanje koju melodiju bi svirao pre sastanka sa predsednikom SAD Donaldom Trampom odgovorio da je prvo potrebno da se sastanu, razgovaraju o aktuelnim pitanjima, a onda može da se izabere melodija — prema rezultatima razgovora.
Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Putin svirao Si Đinpingu (video)

U nedelju je Putin pre sastanka sa kineskim predsednikom u rezidenciji vlade seo za klavir i odsvirao pesme „Grad na neobuzdanoj Nevi“ i „Moskovski prozori“.

„Sa Trampom? Ne znam, mislim da prvo treba da se sastanem sa njim, razgovaram i prema rezultatima izaberem melodiju“, odgovorio je Putin na pitanje novinara koju melodiju bi svirao pre susreta sa Trampom.

Predsednik Rusije dodao je da je u očekivanju sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom jednostavno „prebirao po tipkama“ klavira i nije mislio da će snimak izaći u javnost.

„Žao mi je što je klavir bio veoma raštimovan. Bilo je veoma teško da se svira“, rekao je Putin.

„Mislio sam da ako gospodin Peskov nešto i snima, to je najverovatnije za ličnu upotrebu, za arhivu, ali oni su odlučili da ga objave. Ništa strašno, mislim da vas nisam razočarao“, prokomentarisao je svoje sviranje Putin.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala