Kosovska Mitrovica: Pronađeno telo Srbina, sumnja se na ubistvo

Pratite nas
U severnom delu Kosovske Mitrovice pronađeno je beživotno telo četrdesetosmogodišnjeg Srbina S.V. u stanu u ulici Filipa Višnjića.

Kosovska policija istražuje moguće ubistvo i u toku je razgovor sa svedocima, ali i jednom ženom koja je osumnjičena, prenosi „Kossev“.

Šef operative Kosovske policije za region Sever Željko Bojić je za „Kossev“ potvrdio da su pripadnici policijskih jedinica večeras zatekli beživotno telo S.V. u objektu u ulici Filipa Višnjića, a po prijemu informacije policijskoj stanici nešto posle 18 časova.

„Na terenu su istražne jedinice, kao i jedinica hitne pomoći koja je mogla, nažalost, samo da konstatuje smrt. U toku je razgovor sa dva svedoka i jednim osumnjičenim licem“, rekao je Bojić.

On, međutim, nije mogao da potvrdi da se radi o ubistvu, naglašavajući da je u toku istraga, kao i razgovor sa svedocima i osumnjičenom.

Na pitanje da li je osumnjičeno lice privedeno usled mogućnosti da je u pitanju ubistvo, te da je umešano u ubistvo, Bojić je rekao da se istraga vrši pod pretpostavkom da je počinjeno ubistvo.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala