Siniša Mali: Neću se kandidovati za gradonačelnika

© Tanjug / Sava RadovanovićGradonačelnik Beograda Siniša Mali po povratku iz Njujorka.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali po povratku iz Njujorka. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za list „Alo“ da se neće kandidovati za novi mandat na toj funkciji, ali je istakao da je ponosan na sve što je urađeno i što je srpska prestonica u njegovo vreme postala veliko gradilište.
Ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom u Vladi Moskve, Sergej Čerjomin na manifestaciji Dani Moskve, u Beogradu - Sputnik Srbija
Moskva — uzor za Beograd kao turističku prestonicu

„Velika je čast i odgovornost bila da se bavim ovim poslom, ali se neću kandidovati da budem gradonačelnik u sledećem mandatu“, rekao je Mali u intervjuu, na treću godišnjicu otkad je stupio na funkciju gradonačelnika Beograda.

On kaže da će se, s obzirom na iskustvo i znanje koje ima, verovatno vratiti privatnom poslu, ali je ostavio otvorenu mogućnost i da pomogne Beogradu, projektima u gradu, kao i da pomogne Vladi Srbije i novom predsedniku Srbije ukoliko za to bude bilo potrebe.

„Ovom prilikom želim da zahvalim na podršci i Aleksandru Vučiću, mom prijatelju i predsedniku Vlade na poverenju koje mi je ukazao, želim da zahvalim svim svojim sugrađanima za lepe i manje lepe trenutke koje smo proveli zajedno rešavajući razne probleme. Ponosan sam na sve ovo što smo uradili“, kazao je Mali.

 

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala