Ljubila auto 50 sati, pa ga dobila besplatno (video)

Pratite nas
Dilejni Džajasurija, tridesetogodišnja žena iz Teksasa, pobedila je na takmičenju koje je organizovala KIA i osvojila novu „optimu el-iks“ nakon što je ljubila automobil čak 50 sati.

Takmičenje je počelo u ponedeljak ujutro, a na njemu je učestvovalo dvadesetoro ljudi koji su prislonili svoje usne na nove automobile.

Pravila su vrlo jednostavna: pobednik je onaj ko nakon 50 sati i dalje bude ljubio limenog ljubimca. U slučaju da više takmičara dogura do 50. sata, pobednik se bira izvlačenjem.

Takmičari su svakih sat vremena dobijali pauzu od deset minuta da odu u ve-ce ili popiju vode.

Do ponedeljka uveče, pet takmičara je već bilo odustalo, pošto nisu kontinuirano ljubili auto. U utorak se broj učesnika smanjio na 11.

„Dobijam plikove po usnama“, rekla je jedna 21-godišnjakinja.

„Meni je nos jako crven“, rekla je druga takmičarka.

Takmičari su pronalazili razne načine da sebi prekrate vreme. Neki su čačkali mobilne telefone, neki su slušali muziku, a neki su se naslonili na auto i zatvorili oči.

U 9 ujutru u sredu isteklo je 50 sati i ostalo je sedam takmičara.

Prema pravilima, pobednik se birao izvlačenjem. Dilejni je bila srećnica koja je osvojila novi KIA automobil, a ostali su dobili ulaznice za koncert kao utešnu nagradu. Slična takmičenja održavaju se i u Kini, još od 2007. godine.

 

Izvor: Indeks

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala