Novinaru prvo otkaz, pa uklanjanje imena iz emisije

© AP Photo / Mary AltafferČovek prolazi pored sedišta kompanije Njuz na kojoj su nalepljeni posteri sa likom bivšeg novinara televizije Foks Njuz Bila O'Rajlija
Čovek prolazi pored sedišta kompanije Njuz na kojoj su nalepljeni posteri sa likom bivšeg novinara televizije Foks Njuz Bila O'Rajlija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Televizija „Foks njuz“ je, nakon što je otpustila novinara Bila O'Rajlija koji je uvredio predsednika Rusije Vladimira Putina i koji je optužen za seksualno uznemiravanje žena, uklonila njegovo ime sa imena emisije koju je vodio.
Novinar Bil O Rajli - Sputnik Srbija
Otpušten američki novinar koji je uvredio Putina

Kako prenosi „Hil“, šou koji je vodio ovaj novinar se ranije dugo vremena nazivao „O'Rajlijev faktor“, a u sredu 19. aprila je emitovana pod nazivom „Faktor“.

Nova voditeljka završila je emisiju govoreći o O'Rajliju i navela da je to „kraj jedne ere“. Ona mu je, takođe, u ime kompanije poželela sve najbolje.

Ranije je objavljeno da je novinar Bil O'Rajli, koji predsednika Rusije Vladimira Putina nazvao ubicom tokom razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, otpušten sa televizije „Foks njuz“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala