00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
ORBITA KULTURE
10:00
120 min
SPUTNJIK INTERVJU
16:00
60 min
SPUTNJIK INTERVJU
21:00
30 min
SPUTNJIK INTERVJU
07:00
30 min
ORBITA KULTURE
16:00
120 min
MILJANOV KORNER
Zvezdin Toma: Prvi intervju posle pobede nad Fenerom – sanjamo F4
20:00
60 min
SPUTNJIK INTERVJU
Kakav je izazov otkrivati i beležiti velike priče u malim pričama
21:30
30 min
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri

Japanci čekaju u redu da probaju rezance i knedle sa insektima

Pratite nas
U ruralnim sredinama u Japanu, jedno od tradicionalnih jela su rezanci i knedle sa insektima, a kada je restoran Nagi u Tokiju stavio u ponudu jelo takvog tipa, ljudi su čekali u redu da ga probaju.

Radoznali entuzijasti okupili su se i napravili red ispred restorana samo da bi dobili priliku da imaju jedan prilično bizaran obrok.

Prvi posetioci su bili i najsrećniji, jer su upravo oni probali tradicionalno japansko jelo — rezance ili knedle sa insektima.

Na događaju koji je trajao samo jedan dan, ljudi su mogli da umaču knedle u supu po svom izboru. Supe su sadržale cvrčke, skakavce ili svilene bube u prahu.

Restoran se odlučio da ponovi sličan događaj od prošle godine, a tada su u ponudi bili skakavci sa rezancima.

 

Izvor: RTRS

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala