Vučić: Nijedan biznismen ne finansira SNS

© AP Photo / Darko VojinovicAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je da niko od biznismena finansijski ne pomaže SNS, kao i da je to stranka koja ima više novca nego što je potrošila na kampanju.
Miting u Beogradu - arhivska fotografija - Sputnik Srbija
Nije Srbija između Istoka i Zapada nego od izbora do izbora

„Nikada nijedan čovek koji se bavi biznisom nije dao novac za SNS. Imamo u budžetu dovoljno novca. Bilo nam je dovoljno 14 dana da idemo u bilborde, krenemo kasnije od drugih u spotove, iako smo znali da ćemo dobiti najviše novca ako pobedimo“, objasnio je on odgovarajući na pitanje kako to da poslove uvek dobijaju firme bliske pojedinim strankama, u vlasništvu biznismena kao što su Đurašković i Veselinović, i Interkop.

Na otvaranju naplatne rampe „Beograd“ Vučić je kazao da ne poznaje bilo kog od pomenutih osoba, da nije blizak sa njima i da ih nije video.

„Đuraškovića i Veselinovića nisam video. Poslednji put kada sam video pomenutu osobu iz Interkopa bilo je pre sedam godina na nekom prijemu, a drugo pomenuto lice video sam na Kosovu pre sedam ili osam godina kada smo osnivali stranku, kada se naš prijatelj Bora Pelević svađao sa Krstimirom Pantićem“, istakao je Vučić.

Ukazao je i da su to sve „bapske priče“ i da je njemu važnije to što je urađeno.

Takođe je rekao da zamera, kada je reč o naplatnoj rampi „Beograd“, što se opet kasnilo sa izvođenjem radova.

Zoran Panović - Sputnik Srbija
Vučić zbrisao rivale, kasno im je da kukaju (video)

„Interesuje me da li ima kriminala, ali to da je neko blizak nekom nije, niko nije dao ni dinara“, naglasio je Vučić.

Kazao je da navodno postoje opravdani razlozi za kašnjenje u radovima, kako tvrde iz Puteva Srbije, ali da za njega to ne mogu da budu opravdani razlozi za kašnjenja.

„Za mene nikada ne postoje opravdani razlozi za kašnjenja“, naglasio je on.

Rekao je da izvođači dobijaju novac i da su oni ugovorna strana, a onima koji šire „bapske priče“ poručio je da uvek pokušavaju sve da pokvare i da prikažu neke sumnje.

„Za svaki dinar odgovaraju Putevi Srbije, njihov posao je da daju najbolji rezultat, a ko će raditi na poslu treba pitati njih. Sve firme pre toga moraju da dobiju posao na tenderu“, objasnio je Vučić.

 

Izvor: Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala