Klintonove čarape za Džordža (foto)

© AFP 2023 / Stan HONDA Bivši američki predsednici Bil Klinton i Džordž Buš Stariji na događaju koji je organizovala Klintonova globalna inicijativa u Njujorku
Bivši američki predsednici Bil Klinton i Džordž Buš Stariji na događaju koji je organizovala Klintonova globalna inicijativa u Njujorku - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši američki predsednik Bil Klinton posetio je svog prethodnika na mestu predsednika Džordža Buša Starijeg i poklonio mu čarape.
Bivši američki predsednik Džordž Buš Stariji u Hjustonu - Sputnik Srbija
Džordž Buš na intenzivnoj nezi, hospitalizovana i Barbara (foto)

„Bilo je sjajno provesti vreme sa Džordžom Bušem Starijim i njegovom suprugom u Hjustonu. Razgovarali smo o deci, unucima, starim i novim vremenima. I o čarapama“, napisao je Klinton na svom nalogu na Tviteru.

​Ispod izjave Klinton je postavio sliku na kojoj se vidi kako poklanja Bušu, koji sedi u kolicima, dva para novih čarapa.

Džordž Buš Stariji poznat je kao ljubitelj i kolekcionar šarenih čarapa sa smešnim motivima.

Sredinom januara Buš Stariji je hospitalizovan u Hjustonu (država Teksas) sa upalom pluća, a kasnije je njegova supruga Barbara takođe smeštena u bolnicu sa simptomima kašlja i zamora. Buš je dobio tretman i privremeno je povezan na respirator. Kasnije je bivši predsednik prešao sa intenzivne nege na redovno odeljenje, a njegova žena je otpuštena iz bolnice. Krajem januara Buš je takođe otpušten iz bolnice.

Buš, koji je bio na čelu SAD u periodu 1989-1993. godine, ima 92 godine, a Barbara 91.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala