Simonjanova: Čak i ja manje brinem o RT i Sputnjiku od američkih senatora

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaGlavna i odgovorna urednica RT i agencije „Sputnjik“ Margarita Simonjan
Glavna i odgovorna urednica RT i agencije „Sputnjik“ Margarita Simonjan - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavna urednica RT i Sputnjika Margarita Simonjan izjavila je da čak i ona manje brine o tim medijima nego što to čine američki senatori.

Tim rečima je Simonjanova prokomentarisala situaciju oko saslušanja u američkom Senatu kada je senatorka Džin Šahin predstavila fotografiju na kojoj je glavna urednica RT i Sputnjika uslikana zajedno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

© Sputnik / Sergeй Guneev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin sa glavnom urednicom televizijskog kanala RT Margaritom Simonjan
Predsednik Rusije Vladimir Putin sa glavnom urednicom televizijskog kanala RT Margaritom Simonjan - Sputnik Srbija
Predsednik Rusije Vladimir Putin sa glavnom urednicom televizijskog kanala RT Margaritom Simonjan

„Šefe, sve je puklo. Svuda je RT. Čak i ja manje brinem o RT i Sputnjiku nego američki senatori“, rekla je ona.

Prethodno je saopšteno da Šahinova tvrdi da je fotografija uzeta iz tajnog izveštaja SAD, iako je ona javnosti poznata i od ranije, budući da je napravljena prilikom proslave desetogodišnjice od osnivanja televizije RT.

Situaciju sa fotografijom je prokomentarisala i zvanična predstavnica ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova rekavši da je Šahinova i ranije govorila slične gluposti.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala