Kod radikala po običaju dobra klopa (video)

© Tanjug / DIMITRIJE GOLLU štabu Radikalne stranke se služi pečenje.
U štabu Radikalne stranke se služi pečenje. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Šefica izbornog štaba SRS Vjerica Radeta izjavila je danas da je na osnovu prispelih rezultata sa terena u SRS "očigledno" da je Aleksandar Vučić pobedio u prvom izbornom krugu i da radikali nisu zadovoljni rezultatom koji je postigao njihov kandidat.

"Mi ćemo u narednim danima razmotriti uzroke i posledice tih izbornih rezultata, nemamo preciznije podatke o procentima, to pratimo i pratimo i dalje, ali jednostavno, nismo u stanju da to radimo brzinom kojom to rade agencije po stratumima. Na osnovu i tih prispelih rezultata očigledno je da je Vučić osvojio više od 50 odsto i da je pobedio u prvom krugu", rekla je Radeta novinarima.

Ona je dodala da je to "prvo i poslednje" obraćanje radikala večeras, kao i da se Vojislav Šešelj neće obratiti večeras, ocenjujući da je to normalno" i da se uvek u SRS-u novinarima obraćao šef izbornog štaba

Kako saznajemo, funkcioneri stranke su od ranog jutra u sedištu stranke u zgradi Magistrata u Zemunu, a većina njih, bar oni koji su se pridržavali uskršnjeg posta, jutros su se pre izlaska na birališta pričestili.

Trpeza u SRS sad već tradicionalno nije ni ovoga puta omanula, a svi sa nestrpljenjem očekuju 20 časova kada će biti i završena izbora tišina.

Oko pola osam u sedište stranke stigao je i Vojislav Šešelj.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala