Radulovića napao član biračkog odbora (video)

© Tanjug / Tanja ValičKandidat DJB Saša Radulović verbalno napadnut na biračkom mestu.
Kandidat DJB Saša Radulović verbalno napadnut na biračkom mestu. - Sputnik Srbija
Pratite nas
U trenutku kada je Radulović stao pred novinare da dâ izjavu, jedan član biračkog odbora „dobacio“ je novinarima da ne bi trebalo da uzimaju izjavu od čoveka koji je lopov i kojeg treba da bude sramota što se kao takav kandidovao za predsednika Srbije.
Preliminarni rezultati Ipsosa - Sputnik Srbija
Kako je Srbija izabrala novog predsednika

Kandidat za predsednik Saša Radulović glasao je na biračkom mestu 40 u vrtiću „Cerak“, a njegov izlazak na biralište obeležio je incident.

Naime, u trenutku kada je Radulović stao pred novinare da dâ izjavu, jedan član biračkog odbora „dobacio“ je novinarima da ne bi trebalo da uzimaju izjavu od čoveka koji je lopov i kojeg treba da bude sramota što se kao takav kandidovao za predsednika Srbije.

​Radulović je od tog člana odbora zatražio da se predstavi, uzvratio da njega treba da bude sramota zbog ponašanja, a ovaj mu je uzvratio sa: „Barabo“, dok je Radulović tražio da se pozove policija…

Usledila je galama, umešao se i jedan građanin da smiri situaciju, a nakon kraćeg verbalnog sukoba člana odbora i Radulovića situacija se smirila i lider „Dosta je bilo“ se obratio medijima kao da se ništa nije desilo, ne osvrćući se na incident.    

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala