Radulović: Ovo je referendum za i protiv Vučića (video)

© Sputnik / Radoje PantovićPredsednički kandidat Saša Radulović
Predsednički kandidat Saša Radulović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ovi izbori nisu samo predsednički, već izbori za promenu sistema, imamo pet godina vlasti Aleksandra Vučića koji je mnogo toga obećao kad je došao na vlast, građani su imali priliku da ocene rezultate te njegove vlasti. Ovo je referendum za Vučića i protiv njega, kaže za Sputnjik Saša Radulović, predsednički kandidat pokreta „Dosta je bilo“.

„Isto kao što izbori petog oktobra nisu bili izbori za Koštunicu, nego su bili protiv Miloševića, iako je deo građana glasao za Koštunicu, većina je bila protiv Miloševića, tako su i ovi izbori u stvari referendum protiv Vučića. Građani će dati svoj sud o svemu što je obećao. Podsećam, obećao je borbu protiv korupcije, da će rešiti 24 sporne privatizacije, da ćemo konačno saznati ko je opljačkao Srbiju, da će ti ljudi odgovarati, da će imovina biti vraćena, obećao je bolji život građanima. Do danas, umesto toga imamo nastavak pljačkanja Srbije, nastavak medijskog mraka. Sve ono što je Tadić loše radio, zbog čega je izgubio izbore, Vučić je nastavio da radi“, kaže Radulović. 

On je podsetio na svoj boravak na mestu ministra u Vladi Srbije i govorio o tome da je, kako je istakao, zaustavio premijera u krađi, u potpisivanju koruptivnih ugovora. Radulović je rekao da je zaustavljen u pokušaju da dovede red u javni sektor. 

„Ako postanem predsednik, smanjićemo poreze i doprinose, birokratiju, privreda će prodisati. Nemojte da verujete nameštenim istraživanjima javnog mnjenja, njihov cilj je da vas ubede da ne glasate za onog kandidata koji je najbolji da pobedi Vučića na ovim izborima. Imamo ozbiljne, velike šanse da uđemo u drugi krug, mi ćemo biti najveće iznenađenje ovih izbora. Zato izađi i glasaj novim izborima, ti biraš, ovo je tvoja zemlja, ne Vučićeva korumpirana država“, poručio je Radulović.

Ostale poruke predsedničkog kandidata pokreta „Dosta je bilo“ pogledajte u video insertu iz naših vesti u kojima je Radulović bio gost.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala