Terzić: Ogorčeni smo zbog napada na navijače Spartaka

© Sputnik / Aleksandar MilačićPlakati koji su najavljivali utakmicu Zvezda - Spartak sa porukom "Iste boje, ista vera"
Plakati koji su najavljivali utakmicu Zvezda - Spartak sa porukom Iste boje, ista vera - Sputnik Srbija
Pratite nas
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u ime kluba izrazio je žaljenje i ogorčenost zbog napada na navijače Spartaka iz Moskve u Beogradu posle prijateljske utakmice dva tima.
Velika zastava razvijena na tribini stadiona sa motivima dvoglavog orla i medveda - Sputnik Srbija
Ranjenog navijača Spartaka posetili srpski ministri

„FK Crvena zvezda izražava žaljenje i ogorčenost zbog incidenta koji se sinoć desio na ulicama Beograda kada su povređena dvojica navijača našeg bratskog kluba Spartak iz Moskve. U stalnom smo kontaktu sa lekarskim timom Urgentnog centra i ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na vrhunskom tretmanu naših prijatelja iz Rusije“, rekao je Terzić.

Kako je naveo, Zvezda ujedno želi da obavesti javnost da je jedan od momaka imao ozbiljnu povredu slezine, ali da je posle teške operacije njegovo stanje stabilno i nalazi se van životne opasnosti, a da je drugi navijač prošao sa lakšim povredama i sutra će biti pušten na kućno lečenje.

„Ovom prilikom moramo izraziti i ogorčenost i stid zbog incidenta jer je Beograd oduvek bio poznat kao miran grad otvorenog srca za sve goste, posebno za goste iz bratske nam Rusije. Nadamo se da je ovaj napad izolovan slučaj grupice izopačenih umova i da se tako nešto na ulicama Beograda neće više dešavati“, poručio je Terzić.

Zvezda je juče savladala Spartak 2:1 u prijateljskom meču.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala