Vučić: Mi Srbiju mržnje nećemo da prihvatimo

© Tanjug / DIMITRIJE NIKOLICAleksandar Vučić u Nišu
Aleksandar Vučić u Nišu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Naš je cilj da uradimo sve da Srbija ostane stabilna zemlja, i zato ne nasedajte na provokacije kandidata bivšeg režima, ne reagujte na napade i isprazne štosove, nemojte da dirate bilo koga, pustite ih, jer, Srbiju ne mogu da pobede, poručio je danas predsednički kandidat Aleksandar Vučić na mitingu u Nišu.
Nataša Jeremić - Sputnik Srbija
Vučić se izvinio, Nataša se plaši da joj ne podmetnu drogu

„Oni rade svoj posao, a to im je bio plan od početka. I ne dirajte bilo koga zato što hoće da nas isprovocira… To rade u svakom gradu. Uz iste isprazne štosove. Pustite ih na miru, jer Srbiju da pobede ne mogu, a to je najvažnije“, obratio se Vučić građanima u niškoj hali „Čair“.

On je zahvalio okupljenima koji su došli u velikom broju i što su, kako je rekao, istrpeli i izdržali sve napade do sada.

„Znao sam da mnogi koji su protiv nas neće birati sredstva u tom obračunu i da će raditi sve što im padne napamet, da izmišljaju i vređaju, da rade i protiv Srbije, samo da bi se dočepali fotelja, za koje misle da su ih zaslužili“, rekao je Vučić.

„A čime su ih zaslužili? Pljačkaškim privatizacijama, otimanjem narodne imovine, neradom, uvredama i programom koji se sastoji samo u tome da mrze mene i vas i svakoga ko ne misli kao oni“, rekao je Vučić.

Milan Stamatović , predsednik opštine Čajetina - Sputnik Srbija
Stamatović osniva stranku posle izbora

Razlika u odnosu na političke protivnike, istakao je, mora da bude u tome što se poštuje drugačije mišljenje, „sa kojim se ne slažemo, ali smo spremni da čujemo svakoga ko drugačije misli“.

„U tome je razlika između pristojne i normalne Srbije, za koju se borimo i one koju oni hoće da nam nametnu. Mi Srbiju mržnje nećemo da prihvatimo“, naznačio je Vučić. „Zato, nemojte da se ljutite mnogo na njih, njih to muči i izjeda“.

„Koliko je vas ovde, svi oni zajedno kad se skupe, ne mogu da naprave ne u Čairu, nego sve Čaire da spoje, ne mogu toliko naroda da okupe“, rekao je on.

To, podvukao je, dovoljno govori šta narod i građani Srbije misle.

 

Izvor: Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala