Vučić se izvinio, Nataša se plaši da joj ne podmetnu drogu

© Press sluzbaNataša Jeremić
Nataša Jeremić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremić, odbacila je optužbe funkcionera SNS-a Milenka Jovanova da upravlja narko-tržištem u Srbiji i istakla da ne prihvata izvinjenje Aleksandra Vučića zbog izjave Jovanova.

„Ovo je stvarno prevazišlo svaku meru. Aleksandar Vučić se jutros izvinio građanima Srbije, govorio je o normalnoj i pristojnoj Srbiji. Šta na to reći?! Ja kao građanka Srbije ne prihvatam njegovo izvinjenje i mislim da treba da se stidi zato što on stoji iza tog saopštenja“, rekla je Nataša Jeremić.

Vuk Jeremić - Sputnik Srbija
Jeremić u Nišu: Ne daju nam drugu salu, ’ajmo svi napolje

Prema njenim rečima, Vučić je znao šta će pisati u saopštenju Milenka Jovanova tako da je „van svake pristojnosti što se oglašava i on govori o pristojnoj i normalnoj Srbiji“.

„A pošto sam ja prinuđena da odgovaram na takve stvari koje se navode u saopštenju, da ja upravljam celokupnim narko-tržištem, moram da kažem da nikada nisam bila u kontaktu sa ikakvim narkoticima. Ja deset godina nisam popila čašu vina i nije tajna zašto. Deset godina se borimo da dobijemo bebu i Aleksandar Vučić to zna i strašno je što je dopustio da ovakvo saopštenje izađe u javnost. Žene koje prolaze kroz takvu situaciju znaju kako se ja sada osećam“, rekla je Jeremićeva.

Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića rekla je da će, posle konsultacija sa advokatom, najverovatnije podneti tužbu protiv Aleksandra Vučića.

„Ne mislim da će na ovome stati. Bojim se da će mi sutra podmetnuti drogu“, rekla je ona.

© Press sluzbaVuk i Nataša Jeremić.
Vuk i Nataša Jeremić. - Sputnik Srbija
Vuk i Nataša Jeremić.

Upitana da li je u redu da njen suprug Vuk Jeremić vređa porodicu premijera, ona je odgovorila:

„Samo ću vas pogledati, neću vam ništa odgovoriti. Molim vas, sačuvajte minimum svog dostojanstva.“

Jeremićeva, koja je bila novinarka Radio-televizije Srbije, na kraju konferencije se zahvalila kolegama sa RTS-a koji su došli da joj daju podršku, i zaplakala, a tokom cele konferencije je bila na ivici suza.

Konferenciji nisu prisustvovali novinari Studija B, Informera i Srpskog telegrafa, kojima nije dozvoljeno da uđu.

Posle obraćanja Nataše Jeremić, lider SNS-a Aleksandar Vučić poručio je da su u Srbiji, ne prvi put, na delu licemerje najgore vrste i dvostruki aršini, ali i istakao da naprednjaci, pod pretnjom isključenja iz stranke, više neće moći da vređaju bilo čiju porodicu, koja u Srbiji mora da bude svetinja.

Vuk Jeremić - Sputnik Srbija
Jeremić: Sloboda ovog proleća dolazi u Srbiju

„Izvinio sam se u ime drugih i užasno mi je žao što je neko morao da čuje takvu glupost koja je došla iz moje stranke“, rekao je Vučić na pres-konferenciji, odgovarajući na pitanje u vezi sa izjavom Milenka Jovanova o tome da je Nataša Jeremić na čelu narko-mafije i u vezi sa njenom pres-konferencijom tim povodom.

Dodao je, međutim, da je to još jedan slučaj licemerja na političkoj sceni, gde jednima može da se udara po porodici kako kome padne na pamet, a čim se udari po njihovoj porodici, onda cmizdre i prave slučaj.

„Razlika između njih i nas i jeste u tome što ja moram da kažem ’izvinite‘ kad neko napravi glupost, ali nemojte vi, koji svakog dana vešate na bandere i kažete da je vreme za metak u čelo, da mi držite predavanja“, poručio je i dodao da je njegov posao da zaštiti sve koji dožive da im napadaju porodice.

Vučić je rekao da je tek jutros video saopštenje Milenka Jovanova, te da je odmah osudio takvu izjavu, za koju je bilo jasno da je reakcija na priču dosovskih kandidata i njihove besmislene uvrede na račun Vučićeve porodice i njegovog brata.

„To je jedna glupost na njihovih hiljadu“, rekao je Vučić i istakao da su mnogi izgovarali gadosti na račun njegove porodice, a da mu niko nije pružao podršku.

Sinoć je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio da je najveća kriminalna banda u Srbiji danas u okruženju Vuka Jeremića.

„Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko-tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić“, naveo je Jovanov.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala