Zašto je Porošenko uvek pijan

© Sputnik / Grigorij Sisojev / Uđi u bazu fotografijaPetro Porošenko u zagrljaju sa Džonom Mekejnom
Petro Porošenko u zagrljaju sa Džonom Mekejnom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko je na zvaničnim događajima više puta uslikan u pijanom stanju. Nekoliko puta je to bio razlog za skandal. Zašto je ukrajinski predsednik uvek pijan i koliko je to loše za zemlju, govorio je u intervju za televiziju „Zvezda“ politikolog Stanislav Bišok.
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko - Sputnik Srbija
Porošenko se priprema da beži u Španiju?

Prema rečima eksperta, Porošenko je sklon piću više nego što je potrebno i drži govore u takvom stanju. Zato je internet pun video-snimaka na kojima je Porošenko vidno pijan.

„Sa jedne strane, to je pokušaj da se uklopi u atmosferu koja vlada u Ukrajini. Sa druge strane, to je sklonost ka šokantnom ponašanju, a sa treće strane, nekad je potpuno nepotrebno da takav izlazi pred publiku“, rekao je Bišok.

Politikolog naglašava da Porošenko nije prvi ukrajinski predsednik koji se tako ponaša, jer je i Leonid Kučma voleo da pije. Ipak, prema mišljenju eksperta, to izgleda nepristojno.

„On nije prvi predsednik Ukrajine koji pije, Leonid Kučma je takođe voleo da pije, ali tada nije bilo kamera na telefonima i zato su incidenti sa Kučmom bili manje efektni. Međutim, takav odnos prema predsedničkoj funkciji ne može se smatrati dostojnim“, naglasio je Bišok.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala