Stanislava Pak: Nikolić očekuje dogovor sa Vučićem, ne želi podele

© Tanjug / Dimitrije GollPrijem povodom Dana državnosti u Predsedništvu Srbije
Prijem povodom Dana državnosti u Predsedništvu Srbije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, rečeno je Sputnjiku u Predsedništvu.
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić - Sputnik Srbija
Nikolić rešio da se kandiduje za predsednika

„Građani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja građana ga obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti“, izjavila je za Sputnjik savetnica predsednika Stanislava Pak, komentarišući buru koja se podigla nakon što je Nikolić najavio da će se ponovo kandidovati.

Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

„Vest o kandidaturi je iskorišćena da ga pojedinci svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS“, rekla je ona i dodala da „njih dvojicu niko ne može da posvađa“, a da je objavljivanje ove informacije pokazalo da to mnogi jedva čekaju.

„Takvi su pošli u obračun sa Nikolićem, pošto, po njima, on nema pravo da misli kako zna šta je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu preneli da je predsednik rekao da će se prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem“, podsetila je ona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala