Tramp u pozorišnoj predstavi u Istanbulu

© REUTERS / Carlos BarriaPredsednička limuzina
Predsednička limuzina - Sputnik Srbija
Pratite nas
Uoči premijere 13. februara, u Istanbulu je održana proba pozorišne predstave pod nazivom „Hvaljena ljubav“, koja je specifična po tome što se turski glumac Erhan Jazicioglu u njoj pojavljuje u liku predsednika SAD Donalda Trampa.

Predstava će premijerno biti odigrana u ponedeljak u Kulturnom i izložbenom centru „Tramp“ u Istanbulu, objavila je „Anadolija“.

Glumac koji tumači lik Trampa u ovoj predstavi, na konferenciji za novinare objasnio je kako su došli na ideju da se u predstavi pojavi i lik novog američkog lidera.

Lutka Trampa na drvetu - Sputnik Srbija
„Obešeni Tramp“ sa zastavom SSSR-a (video)

„Razgovarali smo sa režiserom Borom Severcanom i tako došli na ideju da se u predstavi pojavi i Tramp. Onda smo razmišljali kako da uskladimo njegov lik sa predstavom, za šta sam se ja pobrinuo. Počeo sam da ga pratim, sve njegove pokrete, prave korake, njegove greške, i to smo na jedan ironičan način preneli na pozornicu“, kazao je Jazicioglu.

Naglasio je da se predstava bavi odnosima između ljudi i ljubavi, ali i kako ima u političkih elemenata.

„Mislim da smo na kraju napravili nešto lepo i nadamo se da će se to dopasti i publici“, poručio je Jazicioglu, koji je u svojoj karijeri tumačio i likove dvojice turskih predsednika, Turguta Ozala i Sulejmana Demirela.

 

Izvor: Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala