Bela kuća istražuje curenje Trampovih telefonskih razgovora

© AP Photo / Alex BrandonPredsednik SAD Donald Tramp tokom telefonskog razgovora sa premijerom Australije Malkolmom Ternbulom
Predsednik SAD Donald Tramp tokom telefonskog razgovora sa premijerom Australije Malkolmom Ternbulom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bela kuća istražuje pojavu u medijima detalja telefonskih razgovora američkog predsednika Donalda Trampa sa liderima Australije i Meksika, izjavio je u intervjuu za televiziju „Foks njuz“ portparol Bele kuće Šon Spajser.
Donald Tramp - Sputnik Srbija
Predsednik Meksika: Razgovori o zidu neće biti javni

„Predsednik je veoma ozbiljan u vezi sa ovim curenjima“, rekao je Spajser.

Ranije je list „Vašington post“ javio da telefonski razgovor Trampa i Malkoma Ternbula u subotu nije prošao baš glatko. Prema podacima različitih medija, koji su se pozivali na „informisane izvore“, Tramp je tokom razgovora pobesneo i prerano završio razgovor.

Kasnije je Ternbul izjavio da je razočaran što su detalji razgovora sa Trampom poznati javnosti. On je razgovor opisao kao „veoma iskren i otvoren“. On je takođe rekao da su „izveštaji da je predsednik spusio slušalicu netačni“ i da se razgovor završio „ljubazno“.

​„Hvala premijeru Australije što je rekao istinu o našem veoma ljubaznom razgovoru o kojem su lagali lažni mediji. Vrlo dobro!“, napisao je Tramp.

Mediji su, takođe, izvestili da je Tramp bio plahovit tokom telefonskog razgovora sa svojim meksičkim kolegom Enrikeom Penjom Nijetom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala