Korisnici društvenih mreža oduševljeni odećom Melanije i Ivanke Tramp

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisPredsednik SAD Donald Tramp sa suprugom Melanijom tokom ceremonije inauguracije u Vašingtonu
Predsednik SAD Donald Tramp sa suprugom Melanijom tokom ceremonije inauguracije u Vašingtonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Korisnici društvenih mreža ocenili su odeću prve dame Melanije Tramp i kćerke američkog predsednika Ivanke Tramp na ceremoniji u čast stupanja na dužnost Donalda Trampa.

Uoči ceremonije inauguracije Melanija se pojavila u svetlo plavom odelu sa uskom suknjom američkog dizajnera Ralfa Lorena, a na bal je došla u mlečno-beloj haljini francuskog dizajnera Erva Pjera, bivšeg kreativnog direktora kuće „Karolina Herera“.

Ivanka Tramp izabrala je za bal haljinu boje kože sa zlatnim šljokicama i širokom suknjom koju su novinari nazvali „haljinom za princezu“.

Mnogi korisnici društvenih mreža oduševljeni su izgledima supruge i kćerke Donalda Trampa i izjavili da je Melanija najlepša i najstilizovanija prva dama u američkoj istoriji.

„Kostim koji je nosila prva dama Melanija Tramp je izuzetan i otmen“, rekla je Angela Volin.

​„Melanija Tramp savršeno izgleda na balu. Sviđa mi se frizura, haljinu, sve“, rekla je Kim.

​„Melanija Tramp je jedna od najlepših prvih dama koju sam ikada videla. Ivanka izgleda kao Pepeljuga na balu. To je prava haljina!“, komentarisale su Amanda i Alejna.

​Neki su ismejali dizajnere koji su ranije odbili da obuku Melaniju za ceremoniju u Vašingtonu. Korisnici smatraju da predstavnicima modne industrije sada ostaje samo da grizu nokte.

„Dragi idioti koji ste odbili da oblačite Melaniju, sada možete da žalite zbog toga 1.460 dana. Ona izgleda žestoko“, napisala je Rozi.

​„Hvala Ralfu Lorenu što nije podlegao opštoj gluposti: ’Neću da oblačim Melaniju“. Ovaj kostim je postigao uspeh“, napisala je korisnica sa Floride.

​„Melanija je sjajna bez muke. Dizajneri koji su odbili da je obuku su mnogo izgubili. Tim gore po njih“, rekla je Liz.

​Međutim, nije se svima svidela Melanijina odeća. Neki smatraju da je ona ideju kostima na inauguraciji ukrala od Džeki Kenedi, supruge bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija.

„Melanija Tramp je plagirala Džeki Kenedi. Nema ništa originalno u tim ljudima“, navodi Džozef G.

​Korisnike je inspirisala i Ivankina odeća. Neki su smatrali da je njena haljina na balu bila mnogo lepše od Melanijine. Bilo je i onih kojima se kostim predsednikove supruge nikako nije svideo.

„Melanija je bila najbolje obučena tokom inauguracije, ali je Ivanka definitivno najbolje obučena za večernje svečanosti“, napisao je jedan korisnik.

​„Mislim da je Ivanka u haljini Karolina Herera zasenila Melaniju u odeći Erva Pjera“, napisala je Danijela Eskudero.

​ 

​Neki korisnici u komentarima nisu mogli da mimoiđu politiku i sećanje na bivšu prvu damu Mišel Obamu.

„Sećate li se kada su konzervativci histerično vrištali da je Mišel došla u haljini bez rukava? Zašto se vide Melanijina ramena?“, pita J.J.

​„Ne sviđa mi se današnja Melanijina haljina, ali je malo bolja od Mišeline haljine iz 2008. godine od komadića toaletnog papira“, komentarisala je jedna korisnica.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala