Kako će ruski predsednik provesti novogodišnje praznike (video)

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin učestvuje u prijateljskoj utakmici Noćne hokejaške lige u Galaktika centru u Krasnoj poljani
Ruski predsednik Vladimir Putin učestvuje u prijateljskoj utakmici Noćne hokejaške lige u Galaktika centru u Krasnoj poljani - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tokom predstojećih praznika predsednik Rusije Vladimir Putin najverovatnije će učestvovati u nekoliko sportskih događaja: igraće hokej i plivaće, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Pretpostavljamo da će slobodno vreme provesti baveći se svojim omiljenim sportovima. On igra hokej i veoma voli da pliva, što radi kad god mu se ukaže prilika“, istakao je Peskov.

Istovremeno, zvaničnik je naveo da ruski lider najverovatnije neće imati odmor punih devet dana. Predsednik Putin imaće mnogo posla čak i tokom praznika, dodao je on.

Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija
Kako će Putin i Medvedev dočekati novu godinu

„U svakom slučaju, imaće telefonske razgovore. On takođe svakodnevno raspravlja o operativnim temama sa članovima svog kabineta i dobija izveštaje od bezbednosnih agencija i specijalnih službi“, rekao je Peskov.

Odgovarajući na pitanje kako će izgledati svečana trpeza ruskog predsednika, portparol Kremlja odgovorio je da će biti „jednostavna i zdrava“.

„Ali ne mogu da vam kažem šta će se tačno nalaziti na stolu. To je njegov lični život i u to ne treba da se mešamo“, istakao je Peskov.

Novogodišnji praznici u Rusiji počinju u subotu 31. decembra i traju do 8. januara.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala