Predstavnik Trampovog štaba: Moguće preispitivanje odnosa s Rusijom

© AP PhotoDžek Kingston
Džek Kingston - Sputnik Srbija
Pratite nas
Član predizbornog štaba novoizabranog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa Džek Kingston tokom sastanka u Američkoj privrednoj komori u Moskvi izjavio je da vidi mogućnost preispitivanja odnosa Rusije i SAD, saopštio je predsednik Komore Aleksis Rodzjanko, koji je vodio ovaj skup.

„Da, on je govorio da vidi mogućnost preispitivanja. Bilo koji novi predsednik ima tu mogućnosti i treba da je iskoristi“, rekao je Rodzjanko.

On je dodao da se svi nadaju da će se preispitivanje rusko-američkih odnosa kretati u najboljem mogućem pravcu. 

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević - Sputnik Srbija
Medojević iz Vašingtona: Priprema se plan da SAD i Rusija budu saveznici

Rodzjanko je naveo da su Kingstona pitali zbog čega je doputovao u Rusiju. 

„Odgovorio je da sada radi u advokatskoj firmi koja ima mnogo kancelarija širom sveta. On obilazi kancelarije, pa je doputovao u Rusiju. Tokom turneje deli iskustvo rada na predizbornoj kampanji sa svojom firmom“, dodao je Rodzjanko.

Kingston, bivši kongresmen iz Džordžije, na sastanku s biznismenima u ponedeljak je informisao okupljene o vođenju biznisa sa SAD pri novoj predsedničkoj administraciji, dotakavši se problema i mogućnosti koji predstoje, saopšteno je na sajtu Američke privredne komore.

Kingston je tokom predsedničke kampanje prvobitno podržavao Teda Kruza, ali je potom postao viši savetnik i zvanični predstavnik Donalda Trampa. 


Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala