Nikolić ima mnogo posla, nema vremena za izbornu kampanju

© SputnikPredsednik Srbije Tomislav Nikolić upisuje se u knjigu počasnih gostiju u Ruskoj nacionalnoj biblioteci u Sankt Peterburgu
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić upisuje se u knjigu počasnih gostiju u Ruskoj nacionalnoj biblioteci u Sankt Peterburgu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da će raditi kao predsednik do kraja mandata i da nije fer prema biračima da se sada izjašnjava o kandidaturi za predsedničke izbore.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić  poseti UAE - Sputnik Srbija
Nikolić: Srbija će dugo sarađivati sa Emiratima

„Preda mnom je još pet meseci mandata, ako bih počeo da radim ono što rade oni koji nemaju šta da rade, posvetio bih svu pažnju i energiju kandidaturi i kampanji, a to nije fer prema biračima i predsedničkoj funkciji, i mislim da bih je zapostavio. Radiću kao predsednik Republike do poslednjeg dana, a onda će izbori odlučiti“, rekao je Nikolić za RTS.

Komentarišući navode beogradskih medija o održavanju izbora u prvoj nedelji aprila, Nikolić je rekao da o predsedničkim izborima nema spekulacija i da bi oni po zakonu morali da se završe do kraja aprila.

To znači da bi predsedničke izbore trebalo raspisati negde krajem februara ili početkom marta, rekao je Nikolić.

„Predsednika nikad ne treba pitati da li će ponovo da se kandiduje zato što se preda mnom nalazi još pet meseci mandata“, zaključio je Nikolić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala