Tramp optužen za pokušaj podmićivanja novinara

© REUTERS / Ben Brewer Kandidat Republikanske partije Donald Tramp
Kandidat Republikanske partije Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američka televizijska voditeljka „Foks njuza“ Megin Keli smatra da je izabrani predsednik SAD Donald Tramp za vreme borbe za najveću državnu funkciju pokušao da potkupi nju i druge novinare, navodi se u knjizi Kelijeve koja treba da izađe u utorak, prenosi AP.
Novine - Sputnik Srbija
„Bregzit“, Tramp... Koje je sledeće iznenađenje?

U knjizi se navodi da je Tramp, u pokušaju da obezbedni praćenje predizborne trke koje bi bilo pozitivnije po njega, navodno predlagao Megan Keli različite vrste poklona, uključujući besplatan boravak u jednom od njegovih hotela. Voditeljka ukazuje na to da je neprestano odbijala sve predloge milijardera. Slične stvari je republikanac, kako se navodi u knjizi, predlagao i drugim novinarima.

Kelijeva piše da je jedan broj medijskih radnika uzimao poklone od Trampa, ali da ga je, da bi dokazao svoju neutralnost, s vremena na vreme kritikovao. Imena voditelja nisu navedena.

Za vreme predizborne kampanje, Tramp je priznao da oseća antipatiju prema Kelijevoj, koja mu je na televizijskim debatama postavljala škakljiva pitanja o odnosu republikanca prema ženama. Voditeljka je više puta oštro kritikovala milijardera.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala