„Njuzvik“ proglasio Klintonovu novim predsednikom SAD

Pratite nas
Američki nedeljnik „Njuzvik“ greškom je počeo da prodaje izdanje posvećeno pobedi Hilari Klinton na izborima za predsednika SAD. Kako piše „Njujork post“, u utorak se na kioscima pojavilo 125.000 primeraka lista.

Kao i mnogi listovi, magazin je pripremio dve varijante broja — za slučaj da pobedi jedan, i za slučaj da pobedi drugi kandidat. Obe varijante su bila predata distributeru — kompaniji „Topiks medija“. Ipak, umesto da se u prodavnice pošalju oba tiraža, „Topiks medija“ je poslala samo broj sa Klintonovom na naslovnici i naslovom „Gospođa predsednica“ i „Istorijsko putovanje Hilari Klinton u Belu kuću“.

Broj sa presednicom je uspelo da kupi samo 17 ljudi. Kasnije je list povukao tiraž i izvinio se čitaocima. Ipak, neki smatraju da je izdavač požurio, jer je to mogao biti kolekcionarski broj, napisao je na Tviteru novinar Frejzer Nelson iz „Spektatora“. Kao i drugi korisnici društvenih mreža, on je objavio fotografiju naslovnice i prve strane „Njuzvika“ sa Klintonovom. Snimak je napravila radnica knjižare u koju je stigao pogrešan broj.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala