Malagurski: Hilari može da pobedi samo u Ambasadi SAD u Beogradu

© Sputnik / Radoje PantovićBoris Malagurski
Boris Malagurski - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nijedan medij, osim Sputnjika, nije se usudio da traži moje komentare o predizbornoj kampanji u Americi, iako se opet ispostavilo da su moje analize tačnije od svih onih koje su davali debelo plaćeni domaći i svetski „analitičari“ i „stručnjaci“, kaže režiser i novinar Boris Malagurski.

„Donald Tramp je sledeći predsednik SAD. Kao što sam i javno prognozirao pre 7 dana. A ko je pobedio u Beogradu? ’Izbornu noć‘ je u Kraun plazi hotelu organizovala Ambasada SAD, na kojoj su zvanice simbolično ’glasale‘ za predsednika SAD. U Beogradu je ’pobedila‘ Hilari Klinton.

Eto gde jedino može da pobedi. Predvideo sam da će Britanija da izglasa da napusti EU na referendumu, skoro svi su mi govorili da ‘nemam pojma‘.

Nedavno sam predvideo i pobedu Trampa, a gotovo svi stručnjaci su govorili da Klintonova dobija izbore. Nijedan medij, osim Sputnjika, nije se usudio da traži moje komentare na predizbornu kampanju, iako se opet ispostavilo da su moje analize tačnije od svih onih od debelo plaćenih ’analitičara‘ i ’stručnjaka‘, domaćih i svetskih“, napisao je između ostalog na svom fejsbuk profilu režiser i novinar Boris Malagurski. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala