Đukanović najavljuje diktaturu u Crnoj Gori (video)

© Youtube/in4snetMilan Knežević
Milan Knežević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tužilaštvo je dotaklo dno, a Đukanović polako najavljuje diktaturu u Crnoj Gori, rekao je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije, na pitanje da za Sputnik prokomentariše današnju konferenciju za novinare Državnog tužilaštva na temu navodnog državnog udara u Crnoj Gori.
Milivoje Katnić, crnogorski tužilac - Sputnik Srbija
Specijalni tužilac optužio državljane Rusije za pokušaj rušenja vlasti Crne Gore (video)

„Očigledno da je specijalnom tužiocu Milivoju Katniću bilo malo što je Đukanoviću pomogao 16. oktobra kroz iscenirani državni udar da obezbijedi koji procenat više, nego je planirao i da se uključi u formiranje vlade Duška Markovića“, kazao je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

On je takođe dodao da je „očigledno da DPS-u ide vrlo teško što se tiče formiranja nove vlade“, i da su se zato u Demokratskoj partiji socijalista „odlučili da targetiraju Demokratski front i objave otvorenu diktaturu i progon Demokratskog fronta i njegovih rukovodioca, funkcionera, članova i simpatizera“.

„Mi nemamo nikakvu dilemu da je specijalno državno tužilaštvo u stvari postalo najobičnija ispostava Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista, posebno poslije današnje konferencije za štampu, gdje su novi prezentovani dokazi sa kompletnom HTZ opremom, već poslužili kao predmet sprdnje, ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu“, istakao je funkcioner Demokratskog fronta. 

A kad se dovedu u vezu, kako je kazao, „i ta neka pod znacima navoda teorija zavjere Rusije i Srbije, a da dokazi pristižu sa zakašnjenjem poslije mjesec dana i to u potpuno neraspakovanom pakovanju  ili formi“, sve to po Kneževiću „najbolje govori da je specijalno tužilaštvo dotaklo dno i da Đukanović polako najavljuje diktaturu u Crnoj Gori“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala