Krkobabić: Turbulentna vremena zahtevaju hrabre i dosledne ljude

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICMilan Krkobabić
Milan Krkobabić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je danas da je pametno, racionalno i odgovorno vođenje finansija, korak po korak, dovelo do stabilizacije finansija i uspešnih pregovora sa MMF-om.
Srpski dinari - Sputnik Srbija
Plate veće pet do sedam odsto, penzionerima jednokratno 5.000 dinara

On je istakao da je najava povećanja plata i penzija u duhu politike koju PUPS zastupa od svog osnivanja, a to je solidarnost sa najugroženijima i njihova zaštita.

„Najavljena jednokratna pomoć penzionerima je izraz dubokog razumevanja za materijalni položaj onih koji su dali najveći doprinos, ali predstavlja i vid zahvalnosti najstarijima za ogroman teret koji su nosili u prethodnom periodu“, istakao je Krkobabić, saopštio je PUPS.

On podseća da je u prethodne dve godine PUPS dao punu podršku konceptu premijera Aleksandra Vučića za teške mere fiskalne konsolidacije.

„Turbulentna vremena zahtevaju hrabre odluke i dosledne ljude. PUPS ostaje čvrsto privržen konceptu premijera Vučića za ekonomski i privredni oporavak zemlje i davaće pun doprinos bez obzira na najrazličitije izazove“, poručio je Krkobabić.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala