Govorio protiv NATO-a i EU, prete mu masoni i HDZ (video)

Pratite nas
Poslanik Živog zida u Hrvatskom saboru Ivan Pernar koji je govorio protiv hrvatskog članstva u EU i NATO-u ističe da dobija pretnje i da nije poželjan na Javnom servisu.
Ivan Pernar - Sputnik Srbija
EKSKLUZIVNO Hrvatski poslanik: NATO kao Hitlerova Nemačka

U Intervjuu za hrvatski portal „Indeks“, Pernar kaže da pretnje nije prijavio policiji, kao i da mu je HDZ nudio novac, te da im je u Živom zidu zaprećeno da će biti osuđeni bez suda.

„Nisu oni meni direktno zapretili, pretio mi je predstavnik Slobodnih zidara kad sam bio u Češkoj pre pet godina. Moja borba je počela pre pet godina. Rekao mi je: ’Mi imamo vlast i dajemo je kome hoćemo. Imamo i medije. Ako si uz nas, daćemo ti novac i prostor‘“, naveo je Pernar.

Objašnjava da čovek koji mu je pretio nije javna osoba, te da ne zna ko je to bio.

„To zvuči kao teorija zavere. Međutim, kad bi ušli u polusvet politike… Recimo, nakon izbora mene su prikazivali kao najvećeg kriminalca. Pokušali su mene i Sinčića da maknu iz Živog zida, ovaj zločinački sastav predvođen HDZ je to pokušao. HDZ stoji iza ovoga s Runtićem, oni kontrolišu i državnu televiziju“, kazao je Pernar.

Nezainteresovanost HRT za njegove stavove Pernar tumači tako što kaže da se ne dozvoljava istini da izađe na videlo. 

Ivan Pernar - Sputnik Srbija
Hit na internetu: Hrvatski poslanik oštro napao SAD, NATO i EU (video)

„Meni su hadezeovci rekli da postoje tri metode. Ili će te pokušati potkupiti, uceniti, ili ubiti. Prva dva su pokušali. Slobodni zidari su mi nudili novac pod uslovom da ne govorim o protoku novca. HDZ je pokušao da me potkupi. Rekli su da će nas osuditi bez suda“, kazao je Pernar.

On je HDZ optužio da odlučuje o tome ko će gostovati na Javnom servisu HRT, te da u hrvatskim strankama lobiraju strani interesi s ciljem da podržavaju američku propagandu.

U Hrvatskoj, kaže, strani interesi lobiraju u ovdašnjim strankama da podržavaju američku propagandu.

„Ono što se nama servira kao činjenica je Si-En-Enova propaganda“, rekao je Pernar.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala