Dodik: Odnosi Srpske i Srbije na najboljem mogućem nivou

© AFP 2023 / ELVIS BARUKCICPredsednik Republike Srpske Milorad Dodik
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević ocenili su danas u Istočnom Sarajevu da su odnosi Srpske i Srbije na najboljem mogućem nivou, da se kontinuirano poboljšavaju i da se zajednički projekti uspešno realizuju.

„Upoznao sam ambasadora Vukićevića o našim naporima da Republiku Srpsku ojačamo i učinimo ekonomski stabilnom“, rekao je Dodik novinarima nakon sastanka, a prenose banjalučki mediji.

Predsednik RS Milorad Dodik - Sputnik Srbija
Sve globalne krize Zapada rešavale su se ratovima (video) (2)

Dodik je naglasio da je Republika Srpska nakon lokalnih izbora dodatno politički stabilizovana i da uopšte nije politički polarizovana, kako su to neki zlonamerni ljudi pokušavali da predstave.

„Narod je jasno rekao i dao podršku određenim političkim snagama, sa SNSD-om na čelu, koji su osvojili veličanstvenu pobedu na lokalnim izborima u BiH“, naglasio je Dodik, koji je i predsednik SNSD-a.

Dodik je istakao da se narod opredelio za politiku čuvanja Republike Srpske, a ne za politiku koju su u Sarajevu vodili predstavnici Srpske.

„Naši naredni koraci ići će u pravcu daljeg razvoja Republike Srpske i njene privrede i ekonomije“, poručio je predsednik Srpske. 

Izvor: Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala