Tramp: Tužiću sve žene koje su me optužile za seksualni napad

© AP Photo / David GoldmanKandidat Republikanske partije Donald Tramp
Kandidat Republikanske partije Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp poručio je da će posle izbora podneti tužbu protiv svake žene koja ga je optužila za seksualni napad ili drugi oblik neprimerenog ponašanja, a predizborni tim svoje demokratske protivnice Hilari Klinton i njenu stranku okrivio je da stoje iza tih tvrdnji.
Kandidati za američkog predsednika Demokratske stranke Hilari Klinton i Republikanske partije Donald Tramp - Sputnik Srbija
Hilari i Tramp podelili Sarajevo

„Svaka od tih lažljivica biće tužena čim se izbori završe. Jedva čekam to“, rekao je Tramp u subotu na skupu u Getizburgu u Pensilvaniji, prenosi AP.

Republikanski kandidat za Belu kuću je dodao da „svaka žena laže kada treba da ugrozi njegovu kampanju“.

Trampovi saradnici su naveli da su kao mesto na kojem će on uputiti tu poruku izabrali Getizburg zbog istorijskog značaja tog grada u kojem se odigrala presudna bitka u Građanskom ratu.

Deset žena je javno optužilo Trampa da im je prilazio protiv njihove volje i da ih je seksualno uznemiravao i napadao, a optužbe su iznele u nedeljama nakon što su američki mediji objavili snimak iz 2005. godine u kojem se čuju Trampovi nepristojni komentari o ženama.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala