Dačić: Ne može da se ruši Vučić, a da se ne ruši Dačić

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICMinistar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik SPS Ivica Dačić, povodom izjave stranačkog funkcionera Branka Ružića da ne ruši Dačića, već da je izazov da se bori protiv najjačeg u zemlji, rekao je da je za njega takva poruka neprihvatljiva, jer „ne može da se ruši Vučić, a da se ne ruši Dačić“.
Aleksandar Vučić i Majkl Davenport - Sputnik Srbija
Vučić: Imam i san i plan

„Jer mi smo zajedno i mislim da ćemo biti još dugi niz godina, pošto nemam šta da zamerim Vučiću oko državne i nacionalne politike na kojoj smo zajedno radili“, rekao je lider socijalista u emisiji „Pravi ugao“ RTV-a.

Dačić, koji je potpredsednik Vlade i šef diplomatije, naveo je da će insistirati na jedinstvu politike SPS-a, a da su svi stranački funkcioneri odrasli ljudi i da svako bira svoje postupke.

„Ja sam mu (Ružiću) zamerio i to sam mu i rekao, ali mislim da ovo ne treba da se rešava statutarnom komisijom, već će sledeća stvar tu biti kadrovske promene koje ću predložiti ako se ovakve stvari nastave“, najavio je on.

„Meni zameraju da sam previše mek… Moraju se uspostaviti pravila ponašanja koja važe u svim strankama, jer tako mora da bi funkcionisalo. Kad na fudbalski teren uđu dve ili tri lopte, prekida se utakmica“, kazao je Dačić.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala