Tramp: Klinton mi je na golfu rekao mnogo gore stvari o ženama (video)

© REUTERS / Mike SegarRepublikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp govori na 138. Generalnoj konferenciji Asocijacije nacionalne garde u Baltimoru
Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp govori na 138. Generalnoj konferenciji Asocijacije nacionalne garde u Baltimoru - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nikad se neću povući iz trke za predsednika, poručio je danas republikanski kandidat Donald Tramp pojedinim članovima svoje stranke koji su to tražili zbog najnovijeg skandala i vulgarnih reči na račun žena.

„Nikad se neću povući, nikad se u životu nisam povukao. Ne postoji ni najmanja šansa da napustim predsedničku trku“, rekao je Tramp za „Volstrit džurnal“, prenosi AP, uz ocenu da je to možda najteži dan za Trampa u predizbornoj kampanji.

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izvinio se danas nakon objavljivanja video-snimka iz 2005. u kojem koristi vulgarne termine opisujući svoje pokušaje vođenja ljubavi sa ženama.

„To je bila priča o nestašlucima iz svlačionice, privatna konverzacija od pre mnogo godina. Bil Klinton mi je rekao mnogo gore stvari na terenu za golf. Izvinjavam se svima koji su se osetili uvređenim“, naveo je Tramp u saopštenju, prenosi Rojters.

Tramp: Možda progovorim o privatnom životu Klintonovih

Video je objavljen u okviru teksta u „Vašington postu“, a nastao je dok je Tramp razgovarao sa TV voditeljem Bilijem Bušom o tome kako bi trebalo da se pojavi u sapunici „Dani naših života“.

Tramp je već više puta kritikovan zbog svojih komentara o ženama, zbog čega ga je osudila i rivalka Hilari Klinton.

U međuvremenu su se i u redovima njegove stranke pojačali glasovi onih koji smatraju da treba da odustane.

Tramp, međutim, kaže da dobija pozive podrške otkako je objavljen video.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala