Melanija Tramp osudila nepristojne izraze svog supruga

© REUTERS / CARLO ALLEGRIDonald i Melanija Tramp
Donald i Melanija Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Supruga Donalda Trampa, Melanija, danas je osudila nepristojne komentare svog muža o pokušajima vođenja ljubavi sa ženama izrečene 2005, ubrzo nakon što se par venčao, kao „neprihvatljive i uvredljive“, ali je istovremeno pozvala javnost da prihvati njegovo izvinjenje.

„Izrazi koje je moj suprug upotrebio su za mene neprihvatljivi i uvredljivi. To ne predstavlja čoveka kojeg ja poznajem“, navela je ona u saopštenju, prenosi AFP.

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp govori na 138. Generalnoj konferenciji Asocijacije nacionalne garde u Baltimoru - Sputnik Srbija
Tramp: Klinton mi je na golfu rekao mnogo gore stvari o ženama (video)

„On ima srce i um lidera. Nadam se da će ljudi prihvatiti njegovo izvinjenje kao što sam i ja, i fokusirati se na važna pitanja sa kojima su suočeni naša nacija i svet“, navela je Melanija Tramp.

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izvinio se danas nakon objavljivanja video-snimka iz 2005. u kojem koristi vulgarne termine opisujući svoje pokušaje vođenja ljubavi sa ženama.

„To je bila priča o nestašlucima iz svlačionice, privatna konverzacija od pre mnogo godina. Bil Klinton mi je rekao mnogo gore stvari na terenu za golf. Izvinjavam se svima koji su se osetili uvređenim“, naveo je Tramp u saopštenju, prenosi Rojters.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala