Dodik zahvalio Kusturici na podršci na referendumu i izborima

Emir Kusturica i Milorad Dodik
Emir Kusturica i Milorad Dodik - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik zahvalio je proslavljenom reditelju Emiru Kusturici na podršci pri održavanju referenduma o Danu Republike, ali i što je iskoristio svoje glasačko pravo na lokalnim izborima i doprineo pobedi SNSD-a u Višegradu.
Režiser Emir Kusturica - Sputnik Srbija
Kusturica: Niti hoću, niti želim da budem predsednik Srbije

„Kusturica je naš uvaženi reditelj i graditelj koji iza sebe ima brojna dela i, naravno da je od velikog značaja kada takav čovek i umetnik pozove svoje sugrađane i ukaže im na značaj izjašnjavanja o Danu Republike, koje nije bilo samo izjašnjavanje o datumu, već i izjašnjavanje o budućnosti Srpske i srpskog naroda“, rekao je Dodik, koji se danas u Beogradu sastao sa Kusturicom.

Dodik, koji je lider SNSD-a, zahvalio je Kusturici i što je iskoristio svoje glasačko pravo na lokalnim izborima i doprineo pobedi SNSD-a u Višegradu.

Kusturica je čestitao Dodiku i SNSD-u na ostvarenoj ubedljivoj pobedi na izborima, ocenivši da je iskazana podrška građana Srpske — podrška politici koju vodi predsednik Dodik, a čiji je cilj zaštita Srpske, njene tradicije, srpskih interesa i srpske kulture. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala