„SOS vijagra kobasice“ za tatice (foto, video)

© Foto : Fathers4Justice"SOS Spasimo naše kobasice"
SOS Spasimo naše kobasice - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Očevi za pravdu“ (Fathers4Justice), grupa koja se bori za prava muškaraca u Velikoj Britaniji i Irskoj, pozvala je vlade da oforme ministarstva koja bi se bavila problemima porasta broja samoubistava i nivoa depresije među muškarcima. Oni koriste humor kako bi podigli svest o brojnim ozbiljnim pitanjima.

Poslednja kampanja „Spasite naše kobasice“ (Save Our Sausages) delo je osnivača „Očeva“ Meta O’Konora, koji je aktivista još od 2001. godine.

© Foto : Fathers4JusticeKampanja "Očeva za pravdu"
Kampanja Očeva za pravdu - Sputnik Srbija
Kampanja "Očeva za pravdu"

„’Spasite naše kobasice‘ (SOS) jeste moj način korišćenja humora ne bih li naveo ljude da pričaju o ozbiljnim problemima koji pogađaju današnje muškarce. Stvari poput porasta broja samoubistava, niskog nivoa testosterona, smrtnost od raka i nasilje su samo neke od oblasti kojima se bavimo. Kao otac tri dečaka, zabrinut sam zbog rastuće kulture ćutanja o stvarima koje pogađaju muškarce i zaista želim da promenim to“, rekao je O’Konor za Sputnjik na dan početka kampanje.

„Veoma sam ozbiljan u vezi sa mojim pozivom vlastima, koji bi trebalo da dovede koordinisanog političkog odgovor kad je reč o problemima muškaraca. Ja u potpunosti poštujem i podržavam borbu za ženska prava i ravnopravnost, ali postoji karika koja nedostaje u priči o ljudskim pravima, a to je rastući problemi javnog zdravlja muškaraca“, dodao je O’Konor.

Grupa je pokrenula kampanju „Spasite naše kobasice“, u mesari na Forest hilu u Londonu, gde su kreirali sopstveni brend kobasica koje su se našle u prodaji.

Kobasice napravljene po posebnom gurmanskom receptu nazvane su „SOS vijagra kobasice“ i sadrže neobrađenu velšku svinjetinu, začine i neke posebne sastojke.

© Foto : Fathers4Justice"SOS Spasimo naše kobasice"
SOS Spasimo naše kobasice - Sputnik Srbija
"SOS Spasimo naše kobasice"

Sa guštom marketinškog gurua, O’Konor je pričao za Sputnjik o kobasicama.

„Ove kobasice su istorijske zato što će muškarcima dati ekstra-šmek. Kobasice su gurmanske i recept uključuje prirodnu aminokiselinu arginin, biljku epimedijum (koja poboljšava seksualnu funkciju) i ženšen. To je kao prirodna vijagra i sigurno će i momke i devojke naterati na igru. Ali povrh svega, kobasice su zaista ukusne“, objasnio je on.

Met O’Konor je pričao i o tome kako je našao utehu u humoru tokom svojih ličnih borbi tokom godina, što je jedan od razloga zašto je odlučio da vodi kampanje sa elementima nevinog nestašluka i bezobrazne zabave.

„Prošao sam kroz teško razdoblje nakon raskida veze i imam lično iskustvo sa depresijom. Shvatio sam da prolazim kroz ono kroz šta i mnogi drugi muškarci prolaze, a malo koja pomoć mi je bila dostupna i nisam imao kome da se obratim. Zahvalan sam što sam smogao snage da prebrodim sve to, ali mnogi drugi muškarci to ne uspevaju zbog mnogo razloga. Vreme je da se podigne nivo svesti o ovim ozbiljnim problemima koji pogađaju mnoge muškarce“, rekao je on.

Sav prihod ostvaren od prodaje ovih kobasica biće doniran brojnim humanitarnim organizacijama za muškarce, uključujući „Kombatstres“, organizaciju koja se bavi mentalnim zdravljem veterana, „Endijevom muškom klubu“, koji pomaže muškarcima sa depresijom ili „Čekmladsu“, koji pomaže obolelim od raka testisa.

Oktobar mesec u Velikoj Britaniji je mesec kobasica tako da je pravo vreme da poručite „SOS vijagra kobasice“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala