Uhapšen čovek koji je pretio policiji u Londonu

© REUTERS / Stefan Wermuth Policija
Policija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Čovek koji je danas u Londonu pretio policiji i vatrogascima da je naoružan pištoljem, uhapšen je nakon što su policajci evakuisali područje Vindmil voka u Vaterlou, u centru britanske prestonice.

Londonski mediji navode da je policija jutros stigla na lice mesta nakon što se tu srušio balkon na zgradi, a neimenovani muškarac koji je počeo da im preti je ubrzo uhapšen.

Navodi se da su susedi tog čoveka bili prestravljeni pošto su bili u strahu da on poseduje pištolj ili bombu. Nije objavljen razlog zbog kojeg je muškarac pretio policiji.

Pripadnicima policije i vatrogascima koji su se nalazili na mestu nesreće u Vindmil Voku „pretio je čovek“ koji poseduje vatreno oružje, izjavili su predstavnici policije za Bi-Bi-Si.

​​Jutros se urušio balkon zgrade u Londonu. Lokalni mediji navode da čovek u obližnjem stanu ima pištolj i ručnu granatu.  

Na mesto rušenja stigle su spasilačke ekipe kojima naoružani čovek preti.

​Policija je evakuisala stambeni blok pored pozorišta „Jang vik“.

Naoružani pripadnici policije opkolili su ovaj deo grada, a vatrogasne ekipe su u pripravnosti.

„Počelo je kada su vatrogasna kola pokušala da priđu zgradi. Zatim su stigla još dva vozila. Tada nam je rečeno da neko pokušava da skoči sa balkona. Zatim smo čuli da ima ručnu granatu. Očigledno je da je neko prilično očajan“, rekao je stanovnik Londona.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala