Klintonova bi pre ručala sa Putinom, nego sa Trampom

© AFP 2023 / JIM WATSON„Mislim da državnik u najmanju ruku treba da ima glavu. U izgradnji međudržavnih odnosa ne treba se rukovoditi emocijama, već fundamentalnim interesima svojih zemalja“.
„Mislim da državnik u najmanju ruku treba da ima glavu. U izgradnji međudržavnih odnosa ne treba se rukovoditi emocijama, već fundamentalnim interesima svojih zemalja“. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kandidatkinja za predsednicu SAD iz Demokratske partije Hilari Klinton pre bi ručala sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, nego sa svojim konkurentom u borbi za šefa države republikancem Donaldom Trampom, došli su do zaključka novinari koji su leteli sa njom i njenim predizbornim štabom u avionu, piše „Dejli mejl“.
Kapitol, sedište Kongresa Sjedinjenih Američkih Država - Sputnik Srbija
Američke demokrate pozivaju na zbijanje redova protiv Rusije

U SAD postoji zabava kada novinari koji prate određenog političara, a koji sede na drugom kraju aviona, pokušavaju da dobace do njega pomorandže na kojima je napisano pitanje. Ovog puta do Klintonove je „došla“ pomorandža sa pitanjem sa kim bi radije večerala. Ponuđeni odgovori su bili: Putin ili Tramp.

Voćku je uhvatio njen pres-sekretar Nik Meril. On je zaokružio odgovor „Putin“, nakon izjave Klintonove da je ona „jedanput večerala sa stranim liderom“, piše „Dejli mejl“.

Klintonova je više puta optuživala ruske specijalne službe za umešanost u hakerske napade na servere Demokratske stranke SAD. Osim toga, ona je kritikovala Trampa da podržava predsednika Rusije.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala