Mitrovica: Zapaljen kafić koji je posetila Edita Tahiri

© AP Photo / Visar KryeziuPripadnici kosovske policije na mostu u Kosovskoj Mitrovici
Pripadnici kosovske policije na mostu u Kosovskoj Mitrovici - Sputnik Srbija
Pratite nas
Motiv napada na lokal „Dolče vita“, koji se dogodio dan nakon što su ovaj lokal posetili kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri i gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri, nije poznat.
Edita Tahiri - Sputnik Srbija
Bahata Tahirijeva u kafiću na obali Ibra

Nepoznate osobe zapalile su tokom noći baštu kafe bara „Dolče vita“ u severnom delu Kosovske Mitrovice. Povređenih nije bilo, ali je materijalna šteta velika.

Incident se dogodio oko tri sata, kada su dve nepoznate osobe bacile Molotovljeve koktele na terasu jednog od najposećenijih mitrovačkih lokala, koja je u potpunosti izgorela.

Garež se može videti svuda okolo, a izgoreli su i krov i inventar bašte. Od vatre koja je zahvatila terasu popucala su i stakla na objektu.

Prekoputa tog kafića se nalaze pripadnici Kfora i kosovske policije koji obezbeđuju most preko reke Ibar. Pripadnici kosovske policije obavili su uviđaj i započeli istragu.

Vlasnik „Dolče vite“ je Saša Radisavljević iz ovog grada, koji nije želeo da komentariše incident.

Motiv napada na lokal, koji se dogodio dan nakon što su ovaj lokal posetili kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri i gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri, nije poznat.

Kafić „Dolče vita“ nalazi se u blizini glavnog ibarskog mosta koji deli grad.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala