„Krimska čelična princeza“ buduća predsednica Rusije?

© Sputnik / Andrey IglovNatalija Poklonska
Natalija Poklonska - Sputnik Srbija
Pratite nas
Krimska tužiteljka Natalija Poklonska, koja je veoma popularna u Rusiji i inostranstvu, najavila je da će se kandidovati za poslanicu u Državnoj dumi. Kao piše britanski „Dejli miror“, Poklonsku smatraju „potencijalnom kandidatkinjom“ na predsedničkim izborima u Rusiji 2018. godine.
Prokuror Respubliki Krыm Natalья Poklonskaя - Sputnik Srbija
Poklonska: Kijev je kukavica

Tužiteljka Krima Natalija Poklonska je izjavila da će se kandidovati za poslanicu Državne dume na listi partije Jedinstvene Rusije.

Osim toga, Poklonsku, koja se nalazi na „Forbsovoj“ listi „političara koji najviše obećavaju“, smatraju „potencijalnom kandidatkinjom“ na predsedničkim izborima 2018. godine, dodaje „Dejli miror“.

Natalija Poklonska je postala tužiteljka na Krimu sa 33 godine, odmah nakon ulaska Krima u sastav Rusije 2014. godine. Kako podseća list, Poklonska je stekla ogromnu popularnost nekoliko minuta nakon svoje prve pres-konferencije.

Video-snimak na kojem Poklonska jednostavno sluša pitanje novinara sakupio je oko 300.000 pregleda nakon objavljivanja na japanskom Jutjubu, bez obzira na to što pitanje nije prevedeno na japanski jezik.

Od tada se pojavilo mnogo crteža Poklonske koje su napravili njeni poklonici, zaključuje „Dejli miror“.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala