Odbijena žalba Britanca koji mora da prijavi seks policiji (video)

© Flickr / kris krügBDSM
BDSM - Sputnik Srbija
Pratite nas
Odbijena je žalba jedinog Britanca koji, prošlogodišnjom odlukom suda, mora da prijavi seksualni odnos policiji 24 sata unapred. Čovek koji je proglašen „opasnim“ po žene i moraće da se povinuje „naredbi o seksualnom riziku“.

„Naredbom o seksualnom riziku“ zahteva se od Džona O′Nila iz Jorka, u severnoj Engleskoj, da obavesti vlasti svaki put kad odluči da ima seks i ona ostaje na snazi, odlučio je Sud u Jorku u petak, odbijajući njegovu žalbu.

Par u postelji - Sputnik Srbija
Rođeni u poslednjih 30 godina imaju najmanje seksa još od 1920.

„Utvrdio sam da je gospodin O′Nil sujetna, manipulativna i samozaljubljna individua koja je nastojala da me ubedi da je crno — belo… Postoji narcisoidna žica u gospodinu O′Nilu koja može dovesti do nevolja u njegovim daljim kontaktima sa drugim ljudima“, rekao je okružni sudija Adrijan Louer.

Sudija je, međutim priznao da presudu treba preispitati jer je trenutno „potpuno nesrazmerna i istinski nelegalna“.

O′Nil, 45-godišnji IT konsultant, kažnjen je prošle godine „naredbom o seksualnom riziku“ zbog „opasnih komentara“ koje je, navodno, pred lekarom i psihijatrijskim medicinskim tehničarem, da ima nameru da siluje, davi i ubija žene. Iako je sud odbacio tužbu za silovanje, O′Nil je kažnjen „naredbom o seksualnom riziku“ jer su sud i policija smatrali da je i dalje opasan po društvo.

„Obavestite nadležne organe da, iako je taj čovek oslobođen, on je, po mojoj proceni, i dalje opasan pojedinac“, rekao je tada sudija.

Prostitucija - Sputnik Srbija
Seks-mobilizacija pred samit NATO-a u Varšavi

Policija Severnog Jorkšira, koja je pokrenula istragu, razgovarala je sa medicinskim tehničarem koji im je rekao da je O′Nil imao „seksualno nasilne“ misli.

„On je rekao da je bio seksualno nasilan prema svojim devojkama ali da nije bio siguran da li su one pristajale na to. On je u poslednjih 12 meseci prestao da traži pristanak devojaka“, rekao je psihijatrijski medicinski tehničar Kevin Holms.

Lekarka Mirjam Hodžson potvrdila je da je O′Nil „tragao za sve ekstremnijim seksualnim iskustvima“.

O′Nil je, međutim, negirao navode optužnice, tvrdeći da je kažnjen zbog njegovog interesovanja za sado-mazohizam. Njega, jednostavno, nisu razumeli ni lekarka ni medicinski tehničar sa kojima je iskreno razgovarao o sado-mazohizmu i svom mentalnom zdravlju, tvrdio je on.

O′Nil koji trenutno živi u šatoru u šumi kaže da mu je „naredba o seksualnom riziku“ zakomplikovala život i prekršila njegova ljudska prava.

„Beskućnik sam, nemam posao, ne mogu da ostvarim socijalnu pomoć, moram nekako da se vratim u život. Nemam život, ne mogu da ostvarim nikakvu vrstu veze, sve ovo je apsolutno besmisleno“, kaže O′Nil.

On je prvi Britanac koji je kažnjen „naredbom o seksualnom riziku“ i rizikuje kaznu od pet godina zatvora ako ne bude postupao u skladu sa „naredbom“. O njegovoj novoj žalbi raspravljaće se u septembru.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala