Tramp: Takmičim se sa kvarnim medijima, a ne sa kvarnom Hilari

© REUTERS / Gretchen ErtlKandidat Republikanske partije za predsednika SAD Donald Tramp
Kandidat Republikanske partije za predsednika SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Republikanski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp najoštrije je napao medije nakon pisanja „Njujork tajmsa“ da je postao depresivan i zlovoljan zbog „bledih izgleda“ da pobedi na izborima.

„Ne takmičim se sa kvarnom Hilari Klinton. Takmičim se sa kvarnim medijima“, rekao je Tramp, obraćajući se sinoć svojim pristalicama u Konetikatu.

Čovek koristeći vakuum opremu popeo uz fasadu oblakodera Tramp Touer u Njujorku - Sputnik Srbija
Visoko je Tramp

Izgleda da je republikanski predsednički kandidat naročito uznemiren zbog članka „Njujork Tajmsa“ u kojem se citiraju njegovi neimenovani saradnici kako tvrde da je njegovo raspoloženje privatno „često zlovoljno i nestalno“, ocenjuje AFP.

U članku se navodi da su republikanci, bliski njegovoj kampanji, rekli da je on „iscrpljen, frustriran i zbunjen“ političkim procesom.

„Moji mitinzi nisu odgovarajuće medijski ispraćeni. Oni nikada ne diskutuju o pravoj poruci i nikada ne pokazuju veličinu publike ili entuzijazam“, naveo je danas Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Tramp se mesecima žalio zbog izveštavanja medija, a oduzeo je akreditacije velikom broju novinskih organizacija, među kojima su „Njujork tajms“, „Bazfid“, „Politiko“ i „Vašington post“, obećavši da će kao predsednik olakšati podnošenje tužbi protiv medijskih kuća.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala