Misterija: Skoplje nadletao NLO uoči oluje? (video)

© Foto : Jutjub/Sun VibrationsNLO iznad Skoplja
NLO iznad Skoplja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Da li je uoči katastrofalne poplave, koja je odnela 21 život, Skoplje nadletao NLO? Ovo pitanje je postavila skopska televizija „Kanal 5“ koja je objavila snimak nepoznate letelice.

Događaj je zabeležen uoči velikog nevremena koje je nedavno pogodilo Makedoniju. Objekat je snimljen u skopskom naselju Dračevo, a u kadru se  vidi „misteriozni“ objekat kako se direktno spušta od vrha kadra nadole.

Neidentifikovani leteći objekti navodno su najčešće viđani iznad Ohrida i okoline, iznad Isara kod Štipa i lokaliteta Jama, blizu Lazaropole, a prava invazija vanzemaljskih letelica na makedonsko nebo dogodila se dvadesetih godina prošlog veka.

Žitelji Štipa su do sada imali najviše susreta sa NLO-om, više od 30. Leteći tanjiri ne zaobilaze ni ostale gradove Makedonije, pa ni Skoplje.

U avgustu 2013. godine, svetlocrvena pulsirajuća lopta zbunila je stanovnike prestonice. Navodno, misteriozna svetlost se nekoliko minuta nalazila iznad Skopske Crne Gore, menjala je oblik i intenzitet svetlosti, da bi ubrzo potom munjevitom brzinom nestala. Svi oni koji su je videli, a njih nije malo, bili su ubeđeni da se radi o NLO-u, a to su potkrepili snimcima mobilnim telefonima.

To nije bio prvi put da stanovnici Skoplja na nebu vide NLO. Godinu dana ranije, u julu 2012, viđeno je više takvih objekata, ukupno 12, koji su podsećali na leteće tanjire.

Tada su u razmaku od 15 minuta nebom iznad Skoplja četiri puta preletele grupe od po tri letilice.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala